Klantenservice

Bezorgen
Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketservice. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een 3S nummer. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL www.tracktrace.nl het verzendtraject van uw pakket volgen. In Nederland kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen door PostNL pakketservice.  Wanneer u uw bestelling na 3 dagen na verzending niet ontvangen heeft, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.
Afhalen
U kunt uw bestelling ook gratis en snel afhalen in onze winkel Hare Majesteit Design, Halstraat 12, 4811 HW  te Breda. U betaalt het volledige bedrag via het bestelproces in onze webshop. Na het ontvangen van uw orderbevestiging kunt u, te samen met een geldig legitimatiebewijs het product afhalen in onze winkel. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij uw bestelling niet meegeven. Besluit u in de winkel toch een ander product te kiezen, betalen wij u het verschil terug. Als u volledig af wilt zien van uw bestelling, storten wij het gehele bedrag terug op uw bankrekening. (De winkel kan niet contant terug betalen).
Betaalmogelijkheden
Bij Topdesign.nl kunt u op de volgende manieren, uw bestelling, betalen:
- iDeal. Gemakkelijk en snel via uw eigen bank betalen.
- Creditcard VISA/Mastercard. Gemakkelijk en snel via uw creditcard betalen.
- Paypal.
Retourneren en zichttermijn
U kunt het product dat u bij ons besteld heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren binnen 14  kalenderdagen. Producten die geretourneerd worden moeten ongebruikt en onbeschadigd zijn en voorzien van de originele verpakking. De kosten en risico van de retourzendingen zijn  voor rekening van de koper. Dit houdt in dat Topdesign.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed. Bij producten die op de juiste wijze geretourneerd worden, komt de betalingsverplichting te vervallen en storten we het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten terug op uw rekening. Voor overige vragen over retourneren, kunt u contact met ons opnemen.